MENIU

Drogba riscă să fie suspendat de UEFA, după ce l-a înjurat pe arbitrul semifinalei cu Barcelona!

Foto: The Sun

Jucătorii lui Chelsea l-au acuzat pe arbitrul Tom Henning Ovrebo că a dezavantajat formaţia londoneză în semifinala cu Barcelona, terminată la egalitate, scor 1-1. Fundaşul Bosingwa l-a făcut hoţ pe centralul norvegian, iar vârful Didier Drogba ar mputea fi suspendat de UEFA, după ce l-a înjurat pe Ovrebo.

Fundaşul lui Chelsea, Jose Bosingwa, l-a acuzat pe arbitru Tom Henning Ovrebo că este un "hoţ". "Acest arbitru a fost cumpărat. Nu ştiu dacă se poate numi arbitru sau hoţ. Nu există cuvintă să descriu o astfel de persoană. Nu a fost corect modul în care a condus partida, el nu mai trebuie să arbitreze niciodată. Suntem trişti, dar trebuie să plecăm cu capetele sus. Nu am ce să spun despre golul Barcelonei, dar nu ne-au fost acordate penalty-uri", a spus Bosingwa.

Atacantul lui Chelsea, Didier Drogba, riscă să fie suspendat de UEFA după ce l-a înjurat pe arbitrul semifinalei. El a fost înlocuit în minutul 72, iar la finalul meciului a intrat pe teren, fiind ţinut de stewarzii care l-au înconjurat pe arbitru.

Căpitanul lui Chelsea, John Terry, l-a criticat şi el pe arbitrul Tom Henning Ovrebo: "Este foarte greu un meci în care există atâta emoţie. Deciziile au fost împotriva noastră şi 40.000 de oameni prezenţi pe stadion au văzut acest lucru. Eu nu folosesc cuvântul 'trişat', dar am vrut să se arbitreze imparţial. Barcelona nu a avut ocazii timp de 93 de minute, dacă primeam penalty şi făceam 2-0, meciul era terminat".

FC Barcelona a remizat, miercuri seară, pe terenul lui Chelsea Londra, scor 1-1, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, şi a obţinut accesul în ultimul act al întrecerii, după ce în meciul tur cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0.