MENIU

Dragomir: "Merita să i se dea drumul lui Gigi!"

Foto: NewsIn
Dumitru Dragomir era sigur că Becali va fi eliberat

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF şi bun prieten cu Gigi Becali, a comentat eliberarea din arest a finanţatorului Stelei. Dragomir a afirmat că se aştepta la această decizie a judecătorilor, pentru că Becali nu e un pericol public, susţine oficialul Ligii.

“Mi se pare corectă eliberarea, pentru că el ce făcuse? A prins nişte hoţi...Toţi au văzut doar partea goală a paharului, lucrurile bune făcute de el, nu. Eu am încredere în judecători, pentru că marea lor majoritate sunt oameni corecţi. Aici în Balcani, cum se ridică unul cum îi dăm în cap. Azi, la ora 13, am vrut să mă duc cu Mircea Sandu la el, dar ni s-a transmis că se duce la tribunal, că nu mai vrea presă multă după el şi să aşteptăm verdictul. Eu am presimţit că îi vor da drumul. Merita să i se dea drumul lui Gigi”, a spus Dumitru Dragomir, la Realitatea Tv.


Vezi cum au primit vestea eliberării lui Becali jucătorii şi oficialii Stelei

Gigi Becali va fi eliberat, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis, vineri, recursul împotriva respingerii cererii de eliberare judecată, cu o zi înainte, de Judecătoria Sectorului 1. Lui Becali i s-au fixat mai multe interdicţii, precum cea de a nu părăsi judeţul Ilfov şi Bucureştiul fără încuviinţarea instanţei. El nu are voie să ia legătura într-un fel sau altul cu celelalte părţi din dosar şi, de asemenea, nu are voie să îşi schimbe domiciliul fără încuviinţarea instanţei.

Gigi Becali le-a spus, vineri, judecătorilor, la începutul procesului de la Tribunalul Bucureşti, că vrea să fie eliberat neapărat, pentru a-şi petrece Paştele cu familia.

Mai multe articole despre:
arest eliberare Mitică Dragomir Gig Becali