MENIU

Dragomir îi desfiinţează pe arbitri: "Voi susţine cluburile dacă vor cere arbitri străini"

Foto: NewsIn

Preşedintele LPF spune că arbitrajele au fost "dezastruoase" în primele trei etape şi subliniază că va susţine un eventual demers al cluburilor din Liga I de a cere brigăzi din străinătate.

"Arbitrajele din acest început de campionat au fost dezastruoase, chiar dacă etapa din acest sfârşit de săptămână a fost mai liniştită. Cluburile pot face cerere către LPF că vor arbitri străini, iar noi mergem în Comitetul Executiv al FRF. Dacă acolo se aprobă acest lucru, CCA trebuie să se conformeze. Dacă le convine bine, dacă nu, pleacă. Eu sunt alături de cluburile mele în orice situaţie. Au şi conducătorii dreptate, iar dacă cer străini e o problemă", a spus Dumitru Dragomir, luni, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele LPF a afirmat că aşteaptă cu nerăbdare partidele din cupele europene şi speră ca măcar patru din cele cinci echipe româneşti să acceadă în grupe. " Cred că FC Timişoara va avea cel mai greu adversar. Chiar am urmărit ultimul meci din campionat al lui VfB Stuttgart şi au o echipă foarte bună. Pe cei de la FC Vaslui i-am văzut cu FC Braşov, au jucat bine şi chiar m-aş bucura să treacă de AEK Atena. Dinamo e echipă serioasă, nu văd să se împiedice de Slovan Liberec", a comentat Dragomir.