MENIU

Dragomir: "Goian ar putea fi noul lider din Ghencea după plecarea lui Mirel Rădoi"

Foto: NewsIn

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agenţiei NewsIn, că fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, nu este de neînlocuit şi este de părere că fundaşul Dorin Goian ar putea fi noul lider al grupării antrenate de Marius Lăcătuş.

"Mirel Rădoi o să fie înlocuit până la urmă de cineva. Eu am auzit că există cimitire pline de oameni de neînlocuit. Nu există domnule aşa ceva! Aşa ziceau înainte şi de Ceauşescu şi acum se trăieşte şi fără el. Ca valoare, eu zic că Goian ar putea fi noul lider din Ghencea", a declarat Dumitru Dragomir.

Oficialul LPF consideră că fotbaliştii români nu au spus adevărul atunci când au declarat că nu ar fi acceptat o ofertă dintr-o ţară precum Arabia Saudită. "E vorbă de o ipocrizie din asta ieftină de Balcani! Doamne, Maica Domnului! Păi, cine refuză două milioane de dolari pe an? Păi sunt nebuni? Cu banii ăştia iei 10 apartamente în Las Vegas, le închiriezi, după aia mai iei 10 şi în doi ani de zile faci două milioane şi încă ceva peste".

Mirel Rădoi a jucat la Steaua din 2000, iar în ultimii ani a fost căpitanul echipei. Potrivit declaraţiilor oficialilor roş-albaştri, Al-Hilal va plăti pentru fotbalistul de 28 de ani suma de 6 milioane de euro. Transferul lui Mirel Rădoi a fost oficializat joi, atunci când Gigi Becali a declarat că fostul căpitan al roş-albaştrilor va primi un salariu de 1,2 milioane de euro în fiecare dintre cei trei ani petrecuţi la formaţia din Arabia Saudită.