MENIU

Dragomir: "Am cunoscut un om mai puternic decât Paszkany, căruia nu au putut să îi numere gloanţele din burtă"

Foto: NewsIn

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat miercuri că i-ar plăcea ca Gică Popescu să fie în viitor urmaşul său în fruntea Ligii, pentru că este o persoană pe placul său. Dragomir îl apreciază şi pe Gică Hagi, pe care-l vede în viitor la şefia FRF, dar nu aceleaşi păreri de bine le are şi faţă de patronul CFR-ului, Arpad Paszkany.

"Popescu merită mai mult în fotbal. I-aş lăsa locul la Ligă. Este un om care vrea totul sau nimic, ca mine, şi îmi place de el", a declarat Dumitru Dragomir într-o emisiune la GSP TV.

Preşedintele LPF a fost laudativ şi la adresa lui Hagi, pe care îl vede potrivit la şefia FRF. "Sunt mândru că am putut să fiu aproape de un asemenea jucător şi om. Îl respect pentru că este un familist ieşit din comun. Mircea Sandu a gândit bine. Gheorghe Hagi va veni din nou pe turnantă şi este un om serios", a spus Dragomir, care cu ani în urmă s-a contrat dur atât cu Hagi, cât şi cu Popescu.

Un alt personaj din fotbalul românesc despre care a vorbit Dragomir a fost patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, căruia i-a dat replica după declaraţiile apărute în presa de miercuri. "Am cunoscut un om mai puternic decât el, căruia nu au putut să îi numere gloanţele din burtă. Trebuie să vină la concurs, să convingă patronii că este mai bun ca mine. Nu pot să-i reproşez nimic domnului Paszkany. Este un om superputernic, dacă a putut să obţină terenul acela de lângă bibliotecă, şi banii pe care îi are sunt din munca lui", a spus Dragomir, după ce patronul lui CFR declarase că Gică Popescu ar fi cel mai potrivit la şefia LPF.

Dragomir a mai spus că nu s-ar duce consilier la Steaua nici pe un salariu de 300.000 de euro, pentru că după prima săptămână s-ar lua la bătaie cu Gigi Becali şi l-a criticat pe acesta, spunând că îl consideră vinovat pentru scandalul stenogramelor. "Pot spune că nenorocirile din fotbal sunt din cauza lui Gigi Becali. S-a apucat să-l înjure pe unul şi pe altul şi s-a ajuns aici", a declarat Dragomir, care s-a declarat scârbit de stenogramele apărute în presă.

Dragomir a mai opinat că în sport duşmăniile ţin până la prima întâlnire la un şpriţ şi a adăugat: "În fotbal cei care ţin duşmănie mor repede". Preşedintele LPF a mai precizat că niciodată nu va putea fi şantajat: "Pentru nimic în lume nu pot fi şantajabil. De-asta am şi tupeu".