MENIU

Dragnea: Băsescu şi Boc au premeditat scoaterea PSD de la guvernare

Foto: NewsIn

Vicepereşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi seară că Traian Băsescu şi Emil Boc au fost cei care au premeditat scoaterea PSD de la guvernare. Totodată, Dragnea spune că şeful statului a aruncat România într-o criză politică.

"În această seară Traian Băsescu a încercat să prezinte nişte justificări. După părerea noastră a eşuat. Lucrurile sunt foarte clare. În urma evenimentelor de astăzi, este evident că Traian Băsescu şi Emil Boc au premeditat scoaterea PSD de la guvernare", susţine Dragnea.

Dragnea a spus că declaraţia preşedintelui de joi seară face parte din acelaşi registru "ca şi falsa tentativă de mediere".

"Nu a existat mediere din partea preşedinteluişi nici o atitudine obiectivă: Traian Băsescu i-a comandat lui Emil Boc toate mutările care au dus la scoaterea PSD de la guvernare", spune Dragnea.

Vicepreşedintele PSD susţine că Traian Băsescu a aruncat România într-o criză politică majoră pe care se suprapune peste criza economică.

"Actualul preşedinte trebuie să îşi asume toate consecinţele acţiunilor sale. România este acum într-o criză majoră, iar acest lucru se întâmplă numai din cauza domnului preşedinte Traian Băsescu", a declarat vicepreşedintele PSD..

PSD îi aminteşte şefului statului că nu a existat un motiv real pentru îndepărtarea lui Dan Nica.

"Instalarea şefului campaniei electorale a lui Traian Băsescu la Ministerul de Interne dă în vileag adevăratele intenţii ale acestuia. Acestea sunt influenţarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale", mai spune Dragnea.

Mai multe articole despre:
guvern PSD miniştri Emil Boc Liviu Dragnea