MENIU

Două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite decedate într-un apartament din sectorul 4

Foto: europeanul.eu

Poliţiştii investighează cazul a doi soţi din Sectorul 4 găsiţi morţi în sâmbătă dimineaţă în propriul apartament. Din primele cercetări rezultă că bărbatul şi-ar fi omorât soţia şi apoi s-a sinucis, susţine purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Poliţiştii din Sectorul 4 au primit un apel de la un cetăţean în jurul orei 8.40 şi, deplasându-se la locul indicat, au găsit o femeie moartă, în vârstă de aproximativ 55 de ani, şi un bărbat de aproximativ 57 de ani, spânzurat în baie, a declarat Ciocan.

Soţii aveau cetăţenie româno-canadiană şi se pregăteau să plece sâmbătă din ţară, poliţiştii găsind două bilete de avion pentru Canada, în timpul cercetărilor.

Cel care i-a găsit morţi a fost nepotul lor, care le-a declarat poliţiştilor că a intrat în panică după ce nu i-a mai putut contacta telefonic de vineri după-amiaza. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca incidentul să se fi produs vineri seara.

Cei doi au fost găsiţi strangulaţi cu acelaşi tip de sfoară, dar anchetatorii rămân la ipoteza că bărbatul şi-a omorât soţia şi apoi s-a sinucis, deoarece aceasta era legată de mâini şi picioare. 

Poliţiştii încearcă să determine motivul sinuciderii. Cadavrele au fost transportate la morgă, pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei deceselor.

Mai multe articole despre:
morţi poliţie spânzurat sinucis