MENIU

Dorin Goian: "Dacă se va continua pe linia asta, Steaua se va distruge!"

Foto: NewsIn

Dorin Goian, fostul fundaş al Stelei, nu vede cu ochi buni situaţia din Ghencea. "Conducerea Stelei e de vină pentru tot ce se întâmplă", susţine Goian, într-un interviu acordat "Prosport".

"Mă informez frecvent despre ce mai e pe acolo. Nu mă bucur deloc atunci când aud sau citesc astfel de lucruri, doar am jucat atâţia ani în Ghencea şi am avut performanţe, dar eu nu am ce să fac. Nu vreau să acuz pe nimeni personal şi nu vă aşteptaţi să dau nume. Cert e că cei din conducere sunt responsabilii principali pentru asta. Dacă se va continua pe linia asta, Steaua se va distruge. Să vă spun ceva: este anormal ca toţi jucătorii care au plecat în ultimii ani de acolo să o facă cu scandal. Uitaţi-vă în trecut şi vedeţi", a spus Goian, pentru "Prosport".

Recent, Goian, care susţine că mai are de primit din partea Stelei suma de 21.000 de euro, a fost avertizat de Becali să nu mai vorbească despre Steaua. La fel s-a întâmplat şi după transferul lui Neşu la Utrecht, după ce fundaşul a recunoscut şi el că mai are de primit bani din partea clubului din Ghencea.
Mai multe articole despre:
Steaua Palermo Neşu Dorin Goian