MENIU

Doi tineri au încercat să jefuiască un club din Suceava, dar au sfârşit bătuţi de barmaniţă

Foto: RTV
Doi tineri din Suceava au încercat să jefuiască un club, însă au fost prinşi de barmaniţă şi bătuţi cu proria lor rangă

Tentativă de tâlhărie eşuată, într-un club din Suceava. Doi tineri băuţi au spart geamul unei uşi şi au intrat în local înarmaţi cu o rangă.

Au avut, însă, ghinionul să o trezească din somn pe o angajată care pierduse autobuzul spre casă şi rămăsese în bar peste noapte. Femeia nu s-a intimidat deloc, ba chiar a luat măsuri de urgenţă. S-a năpustit asupra celor doi hoţi şi i-a smuls unuia dintre ei ranga din mână. În timp ce unul dintre tineri a scăpat cu fuga, celălalt a fost "condus" până la uşă de barmaniţă, care l-a şi lovit cu ranga, să-l înveţe minte.

''Nouă ni s-a părut că-i fază de cascadorii râsului. Cu hoţii ăştia... Or venit beţi şi le-o furat fata de aicea, le-o luat ranga şi i-o bătut cu ranga lor'', a spus Maximilian Câmpan, reprezentant local.  

Tentativa de tâlhărie a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale localului şi a ajuns la poliţiştii din Suceava.

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=660936&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=660936
Mai multe articole despre:
Suceava tentativă tâlhărie rangă înarmaţi