MENIU

Doi poliţişti din Timişoara s-au deghizat în femei pentru a prinde mai mulţi hoţi

Foto: RTV
Poliţiştii timişoreni luptă împotriva infracţionalităţii, deghizaţi în femei

Ce nu fac poliţiştii pentru a-i prinde pe hoţi? La nevoie, se deghizează şi în femei. Aşa au făcut şi câţiva oameni ai legii din Timişoara. Orele lungi petrecute în faţa oglinzii, ţinuta îngrijită şi stratul gros de machiaj au avut efect. Poliţiştii şi-au jucat atât de bine rolul încât infractorii le-au căzut în plasă.

''Împreună cu alţi colegi de la biroul de investigaţii criminale ne-am deplasat la gara de nord din Timişoara unde doi colegi deghizaţi in femei s-au apropriat de hoti, au aşteptat până aceştia au furat un portofel după care am intervenit, i-am reţinut şi i-am condus la poliţia municipiului Timişoara'', explică poliţistul deghizat.

Cu o fustă împrumutată de la soţie, un şal de la o colegă, o perucă din magazin, deghizarea a fost gata. Sau aproape gata. Pentru că piesa de rezistenţă a fost poşeta, în absenţa căreia hoţii ar fi fost suspicioşi. Aşa însă, deghizarea a fost perfectă.

''Nu şi-au dat seama până în momentul în care ne-am dezbrăcat. Când ne-am dat perucile jos'', mai spun poliţiştii.

Poliţiştii spun că au fost obligaţi să se deghizeze pentru că hoţii din zona gării Timişoara îi ştiu bine pe poliţişti şi se ascund uşor de ei.

Mai multe articole despre:
hoţi poliţist femei infractor deghizat