MENIU

Doi oameni au fost răniţi, în urma unui accident de circulaţie în Capitală

Foto: http://www.codulrutier.ro/pictures/accidente/accident28.03.2007.jpg

Două persoane au fost rănite uşor şi două maşini au fost avariate, vineri noapte, în Capitală, în urma unui accident de circulaţie. Totul s-a întâmplat din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate.

Accidentul a avut loc la intersecţia dintre Bulevardul Ion Mihalache şi Strada Clăbucet, din Sectorul 1 al Capitalei. Cele două maşini implicate în accident au fost grav avariate.

Din primele cercetări rezultă faptul că autoturismul Cayenne nu a acordat prioritate autoturismului Ford. Din accident a rezultat rănirea uşoară a două persoane şi avarierea autoturismelor.

Tocmai pentru a preîntâmpina astfel de accidente şi pentru a-i depista pe şoferii care încalcă normele rutiere, poliţiştii de la Brigada de Poliţie Rutieră au efectuat, vineri noapte, o razie la nivelul Capitalei şi pe DN 1, în Otopeni.

Depăşirea vitezei legale a fost principala abatere a şoferilor, 63 de conducători auto fiind sancţionaţi din această cauză. Alţi doi şoferi s-au ales cu dosar penal pentru că aveau maşinile neînmatriculate.

Din analiza cauzelor generatoare de accidente, rezultă că în primele două luni ale lui 2009 rezultă că nerespectarea regmului de viteză sau viteza neadaptată reprezintă una din principalele cauze de accidente.

Reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră vor continua astfel de acţiuni şi în nopţile următoare.

Mai multe articole despre:
accident razie capitală