MENIU

Doi gălăţeni, tată şi fiu, înjunghiaţi în stradă de un grup numeros, care a tras focuri de armă

foto:forum.transira.ro
Imagini din cartierul unde doi gălăţeni au fost împuşcaţi
Călina Lazarovici, Spitalul Galaţi: Rănile pacienţilor sunt provocate de cuţit

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost atacaţi, sâmbătă după-amiază, într-un cartier din Galaţi, de circa zece indivizi, care au tras mai multe focuri de armă în aer şi i-au înjunghiat pe cei doi.

Atacul a avut loc în cartierul Micro 18 din Galaţi. Doi bărbaţi, tată şi fiu, în vârstă de 45 şi, respectiv, 18 ani, făcuseră pană la maşină şi schimbau roata, în faţa unui bloc. La un moment dat, dintr-un gang a ieşit un grup numeros, format din aproximativ zece persoane înarmate cu cuţite şi cu un pistol cu gaz, grup care i-a atacat pe cei doi. Tatăl a fost înjunghiat în picior, iar fiul a fost înjunghiat în zona capului.

"Bărbatul mai în vârstă a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalul Judeţean cu o maşină particulară. Al doilea a fost preluat, însă, de un echipaj SMURD şi transportat la spital", a declarat, sâmbătă, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

În urma atacului, pe asfalt au rămas o pată mare de sânge şi mai multe gloanţe oarbe. La faţa locului, dar şi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei", s-au deplasat echipaje de Poliţie, pentru a lua declaraţii victimelor şi, totodată, pentru a le păzi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi a declarat la Realitatea TV că trei dintre cei zece agresori au fost identificaţi. Atacatorilor li se va întocmi dosar penal pentru ultraj, tulburarea liniştii publice şi, în funcţie de numărul zilelor de îngrijire necesitate de răniţi, pentru vătămare corporală gravă. 

Martorii spun că autorii atacului ar fi vrut să se răzbune, dar au greşit ţinta.

Mai multe articole despre:
Galaţi împuşcături răniţi