MENIU

Doi elevi din Tecuci, filmaţi în timp ce făceau sex oral în toaleta şcolii

foto: NewsIN

Scandal sexual cu repercusiuni grave la o şcoală din Tecuci. Doi elevi de 12 şi 14 ani au fost filmaţi în timp ce făceau sex oral în toaleta şcolii. Imaginile au fost apoi postate pe internet şi de isprava lor au aflat profesorii şi părinţii. Cei doi adolescenţi se vor alege cu nota scăzută la purtare şi riscă să fie mutaţi la altă şcoală.

Băiatul este în clasa a opta, iar fata în clasa a şasea la Şcoala 6 din Tecuci. Familiile celor doi au fost înştiinţate în legătură cu ce s-a întâmplat şi au fost chemate la şcoală.

Băiatul nu este la prima abatere. Din cauza absenţelor, el a mai fost mutat de la o şcoală. Părinţii lui s-au declarat şocaţi de imaginile apărute pe internet şi vor să îl ducă la psiholog.

"Nu-mi vine să cred. E incorigibil, o să mergem la psiholog", a spus tatăl băiatului. 

04-01 sex oral Şi psihologii cred că minorii ajung să copieze ceea ce văd pe internet, atunci când nu sunt supravegheaţi atent de părinţi. Cei doi vor avea nota scăzută la purtare şi este posibil să fie mutaţi la alte şcoli. 

Poliţia s-a sesizat iar cazul a fost preluat de procurorii DIICOT, deoarece este vorba de imagini cu minori în ipostaze indecente, postate pe internet.  

 

 

 

Mai multe articole despre:
şcoală elevi Tecuci exmatriculare psiholog sex oral