MENIU

DNA Piteşti a demarat urmărirea penală împotriva arbitrului Aurelian Bogaciu

Foto: NewsIn
A.Bogaciu: Totul este ok, săptămâna viitoare voi arbitra un derby
F.Doran: Bogaciu a fost chemat la DNA în calitate de învinuit în dosarul cu arbitrajele din fotbalul românesc

Audierea arbitrului de fotbal Aurelian Bogaciu, în scandalul de corupţie în care sunt arestaţi patronul FC Argeş, Cornel Penescu, şi fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, s-a încheiat. DNA Piteşti a început urmărirea penală împotriva arbitrului Bogaciu.

"Am arbitrat foarte bine. S-au gândit unii să mă bage la... dar să stea liniştiţi că totul este foarte bine din punctul meu de vedere. Săptămâna viitoare voi arbitra un derby! Vă doresc o zi bună. Totul este foarte bine", a declarat Bogaciu la ieşirea de la DNA Piteşti.

Bogaciu trebuie să se prezinte din nou la audieri miercuri. Bogaciu este acuzat de luare de mită.

"Arbitrul de fotbal Aurelian Bogaciu este urmărit penal pentru luare de mită. A fost chemat, astăzi, în calitate de învinuit în dosarul cu arbitrajele din fotbalul românesc. I s-a adus la cunostinţă că s-a început urmărirea penală, s-a întocmit un proces verbal şi i s-a luat o decalaraţie domnului Bogaciu. Acesta va mai fi audita, miercuri, la DNA", a declarat Florin Doran, avocatul lui Bogaciu.

Citeşte şi Arbitrii Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean au fost aduşi la DNA Piteşti pentru a fi audiaţi