MENIU

Dives Celsius RELOADED: "Vreau să fac sex pe Santiago Bernabeu"

Foto: Gazzetta dello Sport

După ce a recunoscut că a făcut sex cu soţul său Dino Drpic, jucător la Karlshruhe, pe gazonul stadionului "Maksimir", cântăreaţa croată Nives Celsius revine în forţă. "Visul meu este să fac sex pe stadionul lui Real Madrid", a dezvăluit diva, pentru "Bild".

Sunt numiţi "Beckham din Balcani", dar de fapt celebra pereche are mai puţină strălucire.

Dino Depic, fundaşul lui Karlsruhe, şi soţia sa Nives Celsius, cântăreaţă, continuă să umple paginile ziarelor, mai ales după scandalul în care au fost implicaţi, după ce diva a dezvăluit că au făcut sex pe stadionul "Maksimir" din Zagreb, înainte de meciul din preliminariile EURO 2008, dintre Croaţia şi Anglia.

Netulburată deloc de urmările scandalului, după ce Depic a trebuit să se transfere deurgenţă în Germania, la Karlshruhe, pentru a calma spiritele croaţilor, Nives recidivează şi anunţă o nouă locaţie excentrică pentru năzbâtiile cu soţul său.

Diva i-a lansat acestuia o nouă provocare, într-un interviu pentru "Bild": "Visul meu interzis? Să fac sex pe 'Santiago Bernabeu'. Rămâne de văzut dacă galacticii vor opta vreodată pentru un transfer al croatului pe "Santiago Bernabeu" şi dacă cântăreaţa îşi va îndeplini dorinţa.

Focoasa Nives a vorbit şi despre asemănările cu celebrul cuplu englez.

"Pe mine Beckham nu m-a impresionat, Dino este mult mai cool şi mai viril. Oricum la Beckham nimic nu este autentic. Dino este genul de bărbat căruia îî plac femeile cu sâni mari, dar urăşte siliconul. Am norocul că natura a fost darnică cu mine în această privinţă", a afirmat Nives.

Vezi aici calităţile...muzicale ale lui Nives Celsius