MENIU

Dispută verbală între Adriean Videanu şi Bogdan Olteanu pe tema "lecturilor politice". VEZI VIDEO

Bogdan Olteanu: E mare derută prin PD-L
Adriean Videanu: Sperăm ca Traian Băsescu să îşi anunţe candidatura
Foto: rtv

Adriean Videanu şi Bogdan Olteanu s-au întrecut în replici ironice în timpul unei emisiuni la Realitatea TV, în momentul în care subiectul emisiunii, la care erau invitaţi, gravita în jurul candidaturii posibile la Preşedinţie a lui Emil Boc.

Adriean Videanu vrea ca "Traian Băsescu să se decidă mai repede pentru ca partidul să-i organizeze o campanie electorală aşa cum se cuvine".

"Aşteptăm ca preşedintele Traian Băsescu să se pronunţe pentru ca partidul democrat-liberal să-i poată organiza o campanie aşa cum se cuvine, pentru că partidul democrat-liberal susţine candidatura lui Traian Băsescu", a afirmat Videanu.

Ministrul Economiei a explicat şi nominalizarea făcută de Vasile Blaga în persoana lui Emil Boc.

"Vasile Blaga s-a gândit la Emil Boc pentru că este printre primii patru oameni politici la încredere în România", a explicat Videanu.

La această explicaţie, Bogdan Olteanu, invitat şi el în emisiune, a reacţionat "spumos" şi a declarat că "PD-L a fost un partid ordonat, dar acum s-a risipit şi e normal să fie derută printre liderii PD-L şi să se facă declaraţii contradictorii".

Reacţia liderului PD-L nu a întârziat să apară şi l-a acuzat pe Olteanu de "lipsă de lectură politică".

"Văd la domnul Olteanu ceva incredibil.Văd că în ultima vreme nimeni nu mai citeşte nimic în ţara asta şi nu se mai documentează şi se caută doar bârna în ochiul altuia", a acuzat Adriean Videanu.

În replică, Bogdan Olteanu l-a acuzat pe Videanu că "nu citeşte economie şi nu are lectură economică şi se încurcă în cifre". VEZI VIDEO