MENIU

Disney a lansat un site cu cărţi, jocuri, filmuleţe având ca eroi personajele din animaţii

Foto: DisneyDigitalBooks.com

Compania americană Disney a anunţat lansarea unui site cu acces prin abonament, care va pune la dispoziţia utilizatorilor, printre altele, cărţi, filmuleţe şi jocuri cu personaje de animaţie, dar şi posibilitatea de a crea propria poveste.

Într-un comunicat al companiei, site-ul www.DisneyDigitalBooks.com este prezentat ca "o modalitate nouă şi revoluţionară, dedicată copiilor, prin care aceştia vor descoperi bucuria lecturii într-un mediu interactiv solid şi protejat".

Preţul unui abonament pentru accesarea site-ului este de 8,95 dolari pe lună sau 79,95 dolari pe an. Site-ul găzduieşte peste 500 de cărţi cu personaje din animaţii, în format electronic.

Pe acelaşi site, copiii îşi pot alege tipul de carte în funcţie de abilităţile de citire, dar pot înţelege şi cu ajutorul ilustraţiilor. Vizitatorii au la dispoziţie, de asemenea, un dicţionar online al personajelor şi îşi pot crea propria poveste, cu eroii precum cei din filmele "Piraţii din Caraibe" sau "Toy Story", "Hannah Montana", "Mickey Mouse" şi mulţi alţii.