MENIU

Dinu Gheorghe: Poate am fost avantajaţi de arbitru, însă nu cred că putem fi acuzaţi de ceva

Foto: NewsIn

Preşedintele echipei FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat, vineri, că nu vrea să comenteze prestaţia lui Ciprian Danşa din meciul cu Ceahlăul, scor 1-0, şi a precizat că dacă arbitrul a greşit, este doar problema sa, iar ardelenii nu pot fi acuzaţi de nimic.

"Nu ştiu dacă a fost sau nu penalty, pentru că nu am apucat să văd reluările. Dacă nu a fost, chiar nu e problema mea. Am mai avut şi noi două lovituri de la 11 metri, dar de ce să mai comentez? Şi dacă a greşit arbitrul, astfel de lucruri se mai întâmplă. Poate în acest meci am fost avantajaţi, dar nu cred că putem fi acuzaţi de ceva. Altădată noi am fost dezavantajaţi. Am făcut un joc bun, am avut 4-5 ocazii mari, două bare, în timp ce Ceahlăul nu a avut decât două contraatacuri, asta vreau eu să subliniez", a spus Dinu Gheorghe la GSP TV.

Echipa antrenată de Viorel Moldovan a trecut, vineri, pe teren propriu, de Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-0, iar ardelenii au rămas neînvinşi în actuala ediţie a Ligii I, ei înregistrând până acum 4 victorii şi două remize. Singurul gol al jocului fiind marcat de Robert Ilyeş din penalty. Nemţenii au criticat decizia arbitrului Ciprian Danşa de a acorda lovitură de la 11 metri la duelul dintre Dorel Zaharia şi Forminte, iar reluarile TV au arătat că a acordat penalty destul de uşor.