MENIU

Dinamo va pune în vânzare o ediţie specială a tricoului de la meciul cu Slovan Liberec! Vezi aici ce nume vor purta tricourile

Foto: Prosport

Preşedintele executiv al clubului Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, luni, că formaţia va scoate la vânzare în perioada următoare o ediţie specială a tricourilor în care jucătorii au evoluat la Liberec, cu Slovan, iar acesta va fi comercializat sub numele de "Miracolul de la Liberec".

"Tricoul cu care am jucat la Liberec îl vom scoate într-o ediţie specială în perioada următoare, pentru că eu sunt sigur că toţi suporterii dinamovişti îşi vor dori un exemplar. Îl vom numi "Miracolul de la Liberec", iar de fiecare dată când vom putea, vom juca în acest echipament în cupele europene. Ne-a purtat noroc, iar eu sunt sigur că va avea un foarte mare succes în rândul fanilor", a spus Borcea, la Digi Sport.

Dinamo s-a calificat în grupele Ligii Europa după ce a învins formaţia Slovan Liberec în manşa retur a play-off-ul competiţiei cu scorul de 3-0, reuşind să remonteze diferenţa din tur, stabilită la masa verde. La loviturile de departajare, roş-albii s-au impus cu scorul de 9-8.

Mai multe articole despre:
Dinamo tricouri Slovan Liberec