MENIU

Dinamo nu a făcut nicio ofertă pentru Tiago

Foto: NewsIn

Impresarul mijlocaşului Tiago Gomes, Sergio Ferro, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că Estrela Amadora nu a primit nicio ofertă din partea clubului Dinamo pentru mijlocaş şi a dezvăluit că acesta negociază cu o formaţie din Spania.

"Estrela Amadora nu a primit nicio ofertă din partea clubului Dinamo pentru Tiago, deci nu se poate vorbi de un transfer al lui la această echipă. Discutăm cu o formaţie din Spania, dar deocamdată nu este nimic concret. S-a vorbit şi despre o implicare a lui Adrian Ilie în transferul mijlocaşului, dar nu este nimic adevărat, Ilie nu are nicio legătură", a spus Ferro.

Tiago Gomes a fost foarte aproape să revină la Steaua în urmă cu câteva zile, iar patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, anunţase chiar că s-a ajuns la un acord pentru trecerea jucătorului în Ghencea. Tiago a confirmat şi el, pentru NewsIn, că este foarte aprope de a semna cu Steaua, dar în cele din urmă transferul a căzut pentru că jucătorul nu s-a înţeles cu formaţia din Ghencea asupra salariului.

În ultima perioadă au apărut informaţii conform cărorar, mijlocaşul portughez ar putea ajunge la Dinamo, iar cel care ar fi făcut posibil acest transfer este Adrian Ilie, care se află în conflict cu oficialii celor de la Steaua.

Tiago Gomes a fost împrumutat la Steaua sezonul trecut de la Estrela Amadora, iar roş-albaştrii aveau o opţiune de cumpărare de 700.000 de euro, pe care patronul Stelei a anunţat că nu este dispus să o plătească. Din cauza problemelor financiare prin care trece clubul lusitan, oficialii au fost nevoiţi să vândă o parte din drepturile federative ale jucătorului, iar impresarul lui, prin firma Servifute, a cumpărat 70% din acestea.
Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo oferta Estrela Amadora Tiago