MENIU

Dinamo-FK Sarajevo 1-1, într-un meci în care au debutat mijlocaşii N'Doye şi Papa Malick

Foto: http://www.fcdinamo.ro/

Formaţia pregătită de Mircea Rednic a terminat, marţi, la egalitate, scor 1-1, jocul cu echipa bosniacă FK Sarajevo, într-o partidă amicală în care au debutat pentru gruparea din Ştefan cel Mare şi noile achiziţii, senegalezii Papa Malick şi Ousmane N'Doye.

Golurile au fost înscrise de Dragoş Grigore, în minutul 35, respectiv Scepanovic, în minutul 19.

Mircea Rednic a început cu următorul "11": Matache - Melinte, L. Goian, Dragoş Grigore, Muşat - Papa Malick, N'Doye - Torje, Ad. Cristea (Izvoranu 65), Zicu - M. Niculae (Alexandru Dragomir 67). În repriza secundă, Dinamo a evoluat în următoarea componenţă: Matache - Scarlatache, Dragoş Grigore, Moţi, Diabate - Boştină - Homei, Torje (Niculescu 60), Adrian Cristea, Mitea - Marius Niculae.

Mijlocaşii senegalezi Papa Malick şi Ousmane N'Doye au început ca titulari partida cu echipa bosniacă, primul nefiind pus până acum la punct cu pregătirea fizică, iar al doilea s-a refăcut după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon aproximativ trei săptămâni. Tot ca titular a început şi Ianis Zicu, mijlocaşul fiind folosit până acum în două amicale în cantonamentul din Antalya, jucând în total doar 35 de minute.

Tehnicianul dinamovist a introdus ca titulari cu FK Sarajevo mai mulţi jucători de rezervă, ca Matache, Melinte, Muşat şi Dragoş Grigore.

Internaţionalul Gabriel Tamaş nu a fost reţinut în lot pentru acest joc, însă fundaşul va reveni la prima echipă începând cu săptămâna viitoare, el fiind trimis la formaţia a II-a deoarece a consumat băuturi alcoolice în cantonamentul din Antalya.

Pentru această partidă, Mircea Rednic i-a menajat pe Lobonţ, Dănciulescu şi Ze Kalanga, ultimul fiind în refacere după o accidentare.

Adversarii dinamoviştilor ocupă locul 2 la finalul turului în campionatul din Bosnia, iar în partida cu Dinamo a jucat şi un jucător român, mijlocaşul stânga Cristian Muscalu.

Până acum, Dinamo a obţinut următoarele rezultate în cadrul celor două cantonamente ale iernii: 5-2 cu Sturm Graz (Austria), 2-0 cu Banik Ostrava (Cehia), 2-1 cu FK Teplie (Cehia), 1-0 cu NK Osijek (Croaţia), 6-0 cu FK Zeta (Muntenegru), 1-0 cu FC Randers (Danemarca) şi 1-1 cu Amkar Perm (Rusia).

Formaţia din Ştefan cel Mare va disputa astăzi ultimul joc de verificare din Antalya, cu Dnepr (Ucraina), de la ora 17:30.
Mai multe articole despre:
Dinamo amical FK Sarajevo debut N'Doye Papa Malick