MENIU

Dinamo - Diabate va rata primul cantonament după ce a fost convocat la naţionala U20 a ţării sale

Foto: www.dinamovisti.ro

Fundaşul lui Dinamo, Zie Diabate, nu va putea fi inclus în lotul pentru primul cantonament al iernii al grupării din Ştefan cel Mare, în Antalya, după ce a fost convocat la naţionala Under 20 a Coastei de Fildeş pentru un turneu de calificare la Campionatul Mondial din Egipt.

"Diabate nu va merge în cantonament cu noi în Antalya şi va ajunge la lot pe 1 februarie, deoarece se află cu echipa naţională a ţării sale la un turneu de calificare", a declarat, directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu.

Zie Diabate va participa în următoarele zile la turneul de calificare din Rwanda pentru Campionatul Mondial U20 care va avea loc în Egipt în toamnă, dinamovistul fiind chiar desemnat căpitanul Coastei de Fildeş. "Suntem convinşi că nimic nu este uşor, dar suntem pregătiţi atât fizic, cât şi psihic pentru aceste jocuri. Sunt sigur că ne putem califica", a spus Diabate, citat de site-ul FIFA.

Dinamo va pleca marţi în primul cantonament al iernii, în Antalya, la Belek, acolo de unde va reveni pe 30 ianuarie. Din lotul dinamovist ar putea să lipsească şi Tiago şi Vranjkovic, puşi pe lista de transferuri, dar şi brazilianul Julio Cesar, care negociază în aceste zile rezilirea contractului pe care îl are cu formaţia din Ştefan cel Mare.

În altă ordine de idei, ghanezul George Blay a ajuns joi seară în România, cu patru zile întârziere faţă de reunirea lotului. Acesta a fost învoit de conducere deoarece s-a însurat de curând. Fotbalistul urmează să se alăture coechipierilor săi şi să efectueze vizita medicală.
Mai multe articole despre:
Dinamo Antalya Zie Diabate Constantin Dănilescu