MENIU

Dinamo - Bratu a revenit la antrenamente şi speră să fie apt de joc cât mai devreme

Foto: NewsIn

Atacantul Florin Bratu a revenit luni la antrenamentele lui Dinamo şi speră să se refacă rapid din punct de vedere fizic, pentru a putea evolua din nou pentru formaţia din Ştefan cel Mare.

"Am venit să mă antrenez din nou alături de echipă, să vedem cum rezistă piciorul. Nu voi putea juca în meciul cu CFR Cluj, este prea devreme. Încă nu sunt pus la punct sută la sută cu pregătirea fizică, dar sper să îmi revin repede. Totuşi, să nu uităm că lipsesc de 10 luni de pe gazon", a spus Bratu.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani afirmă că e mulţumit de evoluţia echipei din acest sezon, în ciuda rezultatelor mai puţin bune, şi crede că succesul de la Piatra Neamţ este unul de moral. "La Craiova am făcut un joc destul de bun, iar cu Internaţional nu se putea mai bun, ţinând cont că aveam doi oameni mai puţin pe teren. La Piatra Neamţ echipa a jucat foarte bine şi sper ca această victorie să ne dea moral pentru meciurile care urmează".

Bratu a vorbit şi despre adversarul lui Dinamo din play-off-ul Ligii Europa, Slovan Liberec. "E un adversar destul de bun, de care trebuie să ţinem seamă. Trebuie să ne calificăm, obiectivul nostru principal e să accedem în grupele Ligii Europa", a mai declarat acesta, adăugând că "dintre toate echipele româneşti, Steaua are cel mai facil adversar, iar eu sper să ne calificăm cât mai multe în grupe".

Partida Dinamo-Slovan Liberec, din play-off-ul Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20:45, pe arena din Ştefan cel Mare.