MENIU

Dinamo - Borcea: "Nu ne interesează butoane şi valize, depinde doar de noi să câştigăm titlul"

Foto: www.sportarad.com

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat miercuri, după victoria cu Sturm Graz, că echipa sa nu va fi implicată în retur în jocuri de culise, pentru că doar evoluţia elevilor lui Mircea Rednic va decide soarta campionatului.

"Nu ne interesează butoane şi valize, depinde doar de noi să câştigăm titlul. Dinamo nu a fost niciodată avantajată de arbitri în turul acestui campionat. Niciun adversar nu s-a declarat nemulţumit de arbitraj în meciurile cu noi", a spus Borcea, care a adăugat că brazilianul Julio Cesar, cel care a semnat cu Gaziantepspor, va fi suspendat dacă nu îşi va rezolva diferendul cu clubul din Ştefan cel Mare.

Oficialul dinamovist este foarte satisfăcut de evoluţiile lui Claudiu Niculescu şi Nicolae Mitea, autori a trei goluri în amicalul cu Sturm Graz: "A fost un test util, pentru noi este foarte important să înscriem şi trebuie să menţinem acest ritm. Mă bucur foarte mult pentru Mitea şi Niculescu. Sunt sigur că vom lua campionatul cu aceşti jucători. Nu avem cum să nu înscriem mult cu această echipă".

Formaţia pregătită de Mircea Rednic a învins, miercuri, echipa austriacă Sturm Graz, scor 5-2, la debutul dinamoviştilor în turneul din Antalya, partidă în care Claudiu Niculescu a revenit cu gol la roş-albi, iar Nicolae Mitea a reuşit o "dublă".