MENIU

Dinamo - Badea: "Cesar trebuie să ne restituie aproape 200.000 de euro dacă vrea la Gaziantepspor"

Foto: www.fcdinamo.ro

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat miercuri că fundaşul brazilian Julio Cesar nu poate fi legitimat la Gaziantepspor până când nu va achita grupării din Ştefan cel Mare aproximativ 200.000 de euro, sumă primită în avans încă de acum câteva luni.

"E imposibil ca Julio Cesar să fie jucătorul lui Gaziantepspor, pentru că el nu şi-a încheiat conturile cu noi. Între noi şi Gaziantepspor sunt negocieri, dar nu e nimic semnat. Julio Cesar trebuie să dea cam jumătate din cei 370.000 de euro primiţi în avans pentru acest sezon, adică vreo 200.000 de euro. El trebuie să restituie aceşti bani pentru a putea juca la Gaziantepspor. Până atunci, noi vom îngheţa orice negociere. Ne-a pus deja într-o situaţia neplăcută când a plecat marţi din cantonament fără să ne anunţe. Ne-a trimis o scrisoare prin care încerca să îşi motiveze decizia, dar nu ne-a impresionat. Gaziantepspor l-a prezentat oficial pe Julio Cesar pe propria răspundere, el este jucătorul lui Dinamo în acte", a spus Badea.

Conform site-ului oficial al lui Gaziantepspor, fundaşul brazilian a semnat un contract pe un sezon şi jumătate şi a fost chiar prezentat oficial în cursul zilei de miercuri în cadrul unei conferinţe de presă.

Concucătorul lui Dinamo a vorbit şi despre situaţia unui alt brazilian din lot, Thiago, care nu s-a prezentat nici până acum la echipă motivând că este accidentat. "A fost notificat prin avocat că trebuie să se prezinte la antrenamentele lui Dinamo. El spune că e bolnav, dar conform regulamentului, doctorii lui Dinamo trebuie să constate dacă suferă sau nu de vreo boală", a mai explicat Nicolae Badea.
Mai multe articole despre:
Dinamo Nicolae Badea Julio Cesar Gaziantepspor