MENIU

Dinamo ar putea pierde partida cu CFR Cluj la masa verde din cauza folosirii lui Lucian Goian!

Foto: NewsIn

Dinamo ar putea pierde partida cu CFR Cluj la masa verde din cauza folosirii lui Lucian Goian, care ar fi trebuit să fie suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, potrivit Onlinesport.

Fundasul a încasat cel de-al patrulea cartonaş galben în partida cu Farul şi, conform regulamentului LFP, trebuia să fie suspendat pentru meciul cu CFR Cluj, din etapa a 28-a a Ligii I, Goian fiind introdus în repriza secundă în locul lui Cosmin Moţi.

Mai mult, Goian a încasat un nou galben în partida cu Oţelul, din etapa a 29-a şi nici de această dată fundaşul nu a fost suspendat întrând în repriza a doua a derby-ului Steaua - Dinamo, de vineri seara.


Lucian Goian a fost avertizat în următoarele partide:

- etapa 15 (11 noiembrie 2008): Dinamo - Urziceni 0-1 -  min. 55
- etapa 21 (22 martie 2009): Gloria Buzău - Dinamo 1-3 - min. 80
- etapa 25 (18 aprilie 2009): Poli Iaşi -Dinamo 1-0 -  min. 69
- etapa 27 (24 aprilie 2009): Farul Constanţa -Dinamo 1-4 - min. 45
- etapa 29 (5 mai 2009):  Oţelul Galaţi - Dinamo - min. 64


Directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu,  susţine că Lucian Goian a primit doar trei cartonaşe galbene, nu cinci cum se vehiculează şi de aceea acesta nu a fost suspendat.

"Liga Profesionistă de Fotbal ne-a anunţat joi, printr-o adresă oficială, că doar jucătorul Bruno Simao este suspendat pentru meciul cu Steaua. Am fost joi la Ligă şi acest lucru mi-a fost transmis de domnul Mircea Cezar Ionescu (n.n. director de competitii la LPF), dar şi de Adrian Ionescu (n.n. purtătorul de cuvânt al LPF). Astfel, am aflat că Lucian Goian are doar trei cartonaşe galbene, prin urmare nu era suspendat pentru partida cu Steaua. Situaţia este aceeaşi şi în evidenţele noastre. Goian nu a primit avertisment în partida cu Unirea Urziceni, din etapa a 15-a. Vă daţi seama, eu eram direct răspunzător dacă am fi pierdut meciul la masa verde", a declarat Constantin Dănilescu pentru Onlinesport.

Conform regulamentului, un fotbalist care acumulează patru cartonaşe galbene nu are drept de joc în următoarea partidă din Liga I.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Dinamo CFR Cluj Lucian Goian