MENIU

Dinamo - Adrian Cristea a fost împrumutat pentru 8 luni la Al Ahli-Dubai

Foto: NewsIn

Mijlocaşul echipei Dinamo, Adrian Cristea, a declarat vineri la plecarea din România, că împrumutul la Al Ahli-Dubai este o şansă bună pentru el de care trebuie să profite şi este convins că se va adapta repede, pentru că antrenor la arabi este Ioan Andone.

"Aveam nevoie de o schimbare, sper să profit de şansa ivită. O să mă acomodez, nu îmi fac probleme. Am căutat şi oraşul în care mă duc este frumos. Am vorbit cu nea Ando, ştiu că are nevoie de mine. E un avantaj că e dânsul acolo, mă cunoaşte bine, tot dânsul m-a adus şi la Dinamo. Am mai avut şi alte oferte din Vest, dar le-am pierdut, dar nici cei de la club nu mi-au dat drumul", a spus Cristea pe Aeroportul Henri Coandă.

El a adăugat că nu se teme că va pierde echipa naţională pentru că selecţionerul Răzvan Lucescu îl cunoaşte bine şi îl va chema dacă va evolua constant.

Adrian Cristea a fost transferat la Dinamo în sezonul 2004-2005 de la Politehnica Iaşi şi de atunci a acumulat peste 70 de meciuri în Liga I în tricoul alb-roşiilor. Jucătorul are 13 jocuri în cupele europene, dar şi 6 partide în tricoul echipei naţionale. El are la activ un titlu de campion cu dinamoviştii în anul 2006-2007.
Mai multe articole despre:
Dinamo împrumut Adrian Cristea Al Ahli