MENIU

Dinamo a scăpat de amenda primită din cauza suporterilor

Foto: NewsIn

Comisia de Recurs a LPF a anulat sancţiunile dictate împotriva FC Dinamo după incidentele provocate de suporteri la partida cu Universitatea Craiova, din prima etapă a Ligii I.

Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare primise avertisment şi o amendă de 20.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină. De asemenea, Universitatea Craiova a primit 40.000 de lei amendă şi un ultim avertisment.

Pe de altă parte, FC Dinamo a renunţat la memoriul pe care l-a depus împotriva patronului grupării Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, după ce acesta a declarat în presa locală că formaţia din Ştefan cel Mare "face rău fotbalului românesc". Preşedintele CA, Nicolae Badea, a explicat, pentru NewsIn, că s-a renunţat la plângere după ce Condescu a retractat în scris tot ce a spus iniţial.

Comisia de Recurs a respins memoriul jucătorului Stevo Nicolic împotriva clubului Oţelul Galaţi ca fiind nefondat. Jucătorul se află în conflict cu gruparea gălăţeană şi nu mai este primit la antrenamente, iar el a reclamat la comisie neplata unor suma de bani.