MENIU

Diego, între Juventus şi Bayern Munchen

http://www.leggo.it

Balotaj pentru Diego, mijlocaşul brazilian al lui Werder Bremen. Giacomo Petralito, agentul jucătorului, a anunţat marţi că brazilianul a semnat un contract valabil pentru următorii cinci ani cu Juventus Torino, potrivit "Gazzetta dello Sport", însă germanii de la Bild anunţă o altă destinaţie: campioana en-titre din Bundesliga, Bayern Munchen.

"Cele trei părţi au semnat contractul", a afirmat agentul, care a precizat că Juventus, Werder Bremen şi jucătorul s-au înţeles asupra tuturor termenilor din contract. Înţelegerea esta valabilă pentru cinci ani, iar presa italiană scrie că suma de transfer a fost de 24,5 milioane de euro, Diego urmând să câştige 4 milioane de euro în fiecare sezon.

Agentul susţine că oficialii celor două formaţii s-au înţeles în urmă cu mai multe zile, după o întâlnire de 10 ore.

Gruparea din Torino nu a confirmat încă oficial transferul fotbalistului brazilian, însă Petralito susţine că acest lucru nici nu s-ar fi putut face mai devreme de 31 mai, pentru că gruparea italiană este cotată la bursă. 

Dacă presa italiană anunţă acordul cu Juventus, cea germană îl dă pe brazilian la Bayern Munchen. Ediţia on-line a "Bild" găseşte un motiv plauzibil pentru lipsa lui Beckenbauer de la dineul FRF. Oficialul lui Bayern, alături de un alt reprezentant de marcă al clubului bavarez, Rummenige, s-ar fi întâlnit astăzi cu tatăl lui Diego, cu care au ajuns la un acord.

Diego a fost cumpărat de Werder în 2006, de la FC Porto, pentru suma de 6 milioane de euro.

Mai multe articole despre:
Juventus contract Werder Bremen Diego