MENIU

Dezvoltatorul proiectului imbiliar Cartierul Latin este dator vândut

Omul de afaceri Victor Stoiculescu, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Cartierul Latin din Prelungirea Ghencea, are o un credit restant la BCR în valoare de 2,6 milioane de lei, adică peste 600.000 de euro. Banca a vândut acest credit, împreună cu alte împrumuturi neperformante, către compania Suport Colect, subsidiară a grupului BCR, iar lista restanţierilor a fost deja înscrisă pe Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare. Creditul contractat de Stoiculescu are cea mai mare valoare din calupul vândut de BCR la mijlocul acestei luni.

“Nu înţeleg de ce BCR a vândut acest credit, voi lua legătura cu banca.Am patru sau cinci restanţe, care însumează aproximativ 25.000 de euro.Până pe data de 30 octombrie voi achita această datorie”, a declarat,pentru Business Standard, Victor Stoiculescu.

El a precizat căîmprumutul de la BCR a fost contractat în nume propriu şi are în spategaranţii imobiliare. “Plătesc lunar 500 de euro principalul şi 5.000 deeuro dobânda”, a spus omul de afaceri. Acest lucru înseamnă că rata deplată către bancă s-ar ridica la 5.500 de euro, iar veniturile de carea făcut dovadă Stoiculescu, la momentul contractării, ar trebui să seridice la aproximativ 10.000 de euro lunar. Citeşte mai mult în Business Standard