MENIU

Dezbatere REALITATEA.NET: Pe cine vezi campioană a României în sezonul 2009/2010? Pot Steaua, Dinamo şi Rapid să blocheze traseul Cluj - Urziceni?

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni îşi apără titlul de campioană cucerit în linişte sezonul trecut, în timp ce echipele cu pretenţii din Liga 1 vor încerca să spele ruşinea din stagiunea 2008/2009. REALITATEA.NET te invită la dezbatere: spune-ne cine crezi că este favorită la titlu în sezonul 2009/2010.

Campionii de la Urziceni nu au reuşit să se întărească prea mult peste vară, cu toate că vor juca direct în grupele Ligii Campionilor, competiţie care, fapt dovedit de predecesoarele sale, stoarce şi ultimul strop de energie şi concentrare din jucători.

Dinamo, care în sezonul trecut a pierdut la foto-finiş nu doar titlul, ci şi participarea în Liga Campionilor, s-a primenit şi speră ca în vara lui 2010 să îndeplinească visul acţionarului Cristi Borcea, care de ani de zile se pregăteşte în zadar pentru cea mai importantă competiţie intercluburi.

Steaua, care în campionatul trecut a ocupat un dezonorant loc 6, mizează pe un lot întinerit strunit de italianul Cristiano Bergodi, iar Rapidul săracului bogat George Copos pare din start exclus din ecuaţia luptei la titlu, după ce a pierdut mai mulţi jucători fără a pune mare lucru în loc.

"Aşteptăm provincia" pare că va fi şi în campionatul 2009/2010 un dicton la modă, CFR Cluj, FC Timişoara şi chiar Universitatea Craiova şi FC Vaslui anunţându-se printre pretendentele la titlu.

REALITATEA.NET te invită la dezbatere. Spune-ne cine crezi că va fi campioana României în sezonul 2009/2010.

Dezbatere REALITATEA.NET: Cine va fi revelaţia Ligii I în sezonul 2009/2010?