MENIU

Descinderi în forţă luni dimineaţă în casele interlopilor din Urziceni

Foto: RTV
Razie la domiciliile membrilor a două clanuri de interlopi din Urziceni
Stan Bâtlan, comandant IPJ Ialomiţa: Am găsit la percheziţii arme albe, săbii, cuţite, corpuri contondente şi alte unelte

Descindere în forţă la Urziceni luni dimineaţă. Poliţiştii şi jandarmii au ridicat 10 interlopi, care au fost cercetaţi de mai multe ori pentru infracţiuni cu violenţă. Patru dintre ei au primit luni seară mandat de reţinere pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Zeci de poliţişti mascaţi au descins în nouă locuri din Urziceni, unde ştiau că s-ar afla mai mulţi interlopi. Informaţiile au fost corecte, iar oamenii legii au ridicat, pentru audieri, zece persoane. În plus, a fost descoperit şi un adevărat arsenal de arme albe.

Mulţi dintre cei percheziţionaţi spun că muncesc în străinătate, însă poliţia are informaţii că aceştia au comis mai multe delicte în străinătate. 

Persoanele care au fost duse la audieri au fost implicate în scandalul de miercurea trecută de la Urziceni, între două grupări rivale. Bărbaţii sunt suspectaţi de tâlhărie şi distrugeri.

Unul dintre clanuri s-a plâns că este ameninţat cu moartea de rivali. Potrivit declaraţiilor unor membri ai unuia dintre clanuri, conflictul a pornit de la taxele de protecţie cerute de rivali.

Poliţiştii au deschis o anchetă mai amplă în privinţa celor două clanuri de infractori din Urziceni.

Membrii celor două clanuri au fost implicaţi miercurea trecută într-un conflict, care s-a desfăşurat chiar în faţa secţiei de poliţie din Urziceni.

Mai multe articole despre:
razie Urziceni clanuri percheziţii interlopi