MENIU

Del Piero s-a dus cu plocon la Federer

Foto: uol.com.br

Profitând de faptul că tenismanul se află în Italia, pentru a juca în Cupa Davis, starul lui Juve i-a făcut o vizită în cadrul căreia i-a oferit elveţianului două tricouri şi o pereche de ghete.

Pe lângă meciul României din Suedia mai au loc încă şapte dispute în barajul de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Unul dintre ele se dispută la Genova, între reprezentativele Italiei şi Elveţiei, ocazie cu care numărul 1 mondial, Roger Federer s-a întâlnit cu vedeta lui Juventus Torino, Alessandro Del Piero. Însoţit de soţia sa, Sonia, şi de fratele său, Stefano, Del Piero s-a prezentat în tenismanului cu două tricouri, unul cu numărul 1 şi numele Roger scris deasupra sa, iar celălalt cu propriul nume şi un autograf.

El i-a oferit, de asemenea, lui Federer, o pereche de pantofi de sport. "De mulţi ani îl urmăresc pe Roger şi îl admir foarte mult", şi-a motivat Del Piero vizita, el însuşi fiind un practicant al al tenisului, în timpul liber.

În ceea ce-l priveşte pe Roger Federer, acesta joacă azi în cel de-al doilea meci al primei zile de concurs, împotriva lui Simone Bolelli. În primul joc, Stanislas Wawrinka l-a învins cu 6-4, 6-1, 6-2 pe Andreas Seppi.