MENIU

Debutul lui Lindsay Lohan în modă, un eşec! - VEZI VIDEO

Foto: popcrunch.com

Dacă Lindsay Lohan străluceşte pe covorul roşu şi în bătaia blizurilor, ei bine, nu la fel s-a putut spune despre colecţia de haine pe care tânăra actriţă a prezentat-o la Săptămâna Modei de la Paris.

Actriţa, în vârstă de 24 de ani, a fost numită consultant al casei Emanuel Ungaro cu aproximativ o luna în urmă şi de atunci s-a străduit să pună la punct colecţia de haine, cu sprijinul directorului de creaţie al casei, Estrella Archs.

Cu toate acestea, Lindsay nu a reuşit să-i impresioneze pe critici, care au comentat dur obsesia actriţei pentru roz şi rochiile mulate. Ţinutele negre şi strălucitoare au fost atribuite spectacolelor ieftine de cabaret. Actriţa nu a renunţat nici la pasiunea ei pentru inimioare şi sclipici. 

Concluzia experţilor în modă a fost că nu e de ajuns să fii tânără, rebelă şi să arăţi bine în fotografii sau pe marele ecran. Tocmai de aceea actriţa Lindsay Lohan a fost sfătuită să se lase de modă: "Ţinutele au fost create de o tânără lipsită de experienţă", a subliniat publicaţia The Guardian.