MENIU

Debutul lui Jay Leno în primetime, criticat de jurnaliştii americani: aceleaşi glume, dar la altă oră

Foto: scrapetv.com

Unul din cele mai aşteptate show-uri ale toamnei în Statele Unite, noua emisiunea a lui Jay Leno, nu a fost primită cu laude de cronicarii americani, deşi i-a avut ca invitaţi pe Seinfeld şi Oprah, iar Kanye West şi-a cerut scuze în direct

"Nu e un alt promo enervant, este chiar show-ul propriu zis", şi-a început Jay Leno emisiunea luni seară, difuzată de NBC, de la ora 22.00. Show-ul nu s-a ridicat la aşteptările criticilor TV, deşi a debutat cu artilerie grea: Seinfeld, Oprah şi scuzele lui Kanye West, după incidentul de la Premiile MTV.

 

"Nu e un semn bun când reclama la Bud Light e mai amuzantă ca show-ul de comedie pe care îl întrerupe", comentează Los Angeles Times. "Asta e televiziunea viitorului? Nu aduce nici măcar cu cea a trecutului", adaugă cronicarul TV.

 

Leno a venit cu show-ul vechi la o oră nouă. Şi cu aceleaşi glume despre Obama, Bush sau Wal-Mart, notează presa americană.

 

"În anii '90, când părăseam o emisiune, chiar plecam din ea", a glumit, de altfel, invitatul special al serii, Jerry Seinfeld, îmbrăcat în frac la debutul lui Jay Leno în primetime. Seinfeld a continuat cu glumele pe aceeaşi temă: "echipa ta nu ştie că eu nu am mai fost pe TV de vreo 11 ani?".

 

Momentul cel mai citat al emisiunii a constat în scuzele lui Kanye West pentru evenimentul neplăcut de la MTV. Moment pe care presa americană l-a declarat, de altfel, "inconfortabil".

 

 

Glumele sunt aceleaşi, decorul seamănă cu cel vechi, la fel ca şi locul în care stau invitaţii. Toate îţi amintesc de vechea emisiune a lui Leno, scrie şi Washington Post.

 

Jay Leno a renunţat în iunie la The Tonight Show, emisiunea pe care a prezentat-o timp de 17 ani, fiind înlocuit de Conan O'Brien. După ce a primit oferte din partea mai multor reţele importante de televiziune din SUA, Leno a acceptat propunerea NBC de realiza un show nou în primetime.  

Mai multe articole despre:
Seinfeld Jay Leno NBC Kanye West