MENIU

Debut trist pentru Adrian Stoian în Serie A. AS Roma umilită de Juventus, în etapa a 29-a din Italia

Foto: www.uefa.com

Un român a debutat, sâmbătă seară, la AS Roma. Adrian Stoian, puştiul de 18 ani al grupării din capitala Italiei, a avut parte, însă, de un debut trist, romanii fiind învinşi chiar pe Stadio Olimpico de Juventus Torino, cu scorul de 4-1, în etapa a 29-a din Serie A.

Cu 11 fotbalişti absenţi înaintea derby-ului cu Juventus, antrenorul Romei, Luciano Spalletti, a fost nevoit să apeleze şi la jucători de la tineret, între care şi românii Adrian Stoian şi Sebastian Mladen. Dintre ei, doar Stoian a prins lotul de 18 pentru jocul cu "Bătrâna Doamnă" şi a fost trimis pe teren doar în finalul jocului, în minutul 90+2, când nu mai rămăsese nimic de făcut iar Juventus conducea deja cu 4-1.

Golurile torinezilor au fost marcate de Iaquinta (34, 55), Mellberg (68) şi Nedved (74), în timp ce Roma a punctat prin Loria (48).

"Sunt fericit că antrenorul Luciano Spalletti mi-a dat ocazia să intru pe teren şi să debutez pentru AS Roma. La Roma totul este bine, pentru mine a fost o experienţă uriaşă", a spus Stoian, pentru Roma Channel.

Mai multe articole despre:
AS Roma Italia Serie A Juventus stranieri Adrian Stoian