MENIU

Dario Bonetti: Ne-am dat gol singuri, meritam cel puţin un egal

Foto: NewsIn

Neşansa este cuvântul cu care dinamoviştii caracterizează eşecul, 0-1, cu Oţelul Galaţi. O invocă atât antrenorul, cât şi tânărul atacant Marius Alexe.

Pentru antrenorul lui Dinamo, rezultatul meciului cu Oţelul este injust, el considerând că echipa sa merita cel puţin un rezultat de egalitate, la cum a evoluat.

"Noi am făcut totul azi, ne-am dat gol singuri, ceea ce e foarte greu, şi am ratat multe ocazii cu mare uşurinţă. Ăsta a fost aspectul meciului. Avem probleme de concentrare, pe care trebuie să le remediem cât mai repede, şi apoi să îmbunătăţim jocul de pe teren propriu. Un punct ar fi fost normal după ce s-a întâmplat în meci", s-a explicat italianul la conferinţa de presă.

Punctul slab al jucătorilor săi consideră că este psihicul: "Am greşit mult la finalizare, e o problemă la mentalitatea jucătorilor. Aşa se întâmplă cu echipele mici, sunt probleme. Nu vreau să dau vina pe nimeni la faza golului, au fost greşeli în lanţ".

Atacantul Marius Alexe, care a evoluat pentru prima dată pentru Dinamo de la revenirea de la Astra, a declarat: "Am luat un gol din ghinion. Victoria Oţelului nu e meritată, noi am avut mult mai multe ocazii. Borcea a venit în vestiar după meci şi ne-a spus să batem săptămâna viitoare la Sturm Graz, în Europa League, pentru că aşa va uita această înfrângere".