MENIU

Dan Petrescu: Sunt mulţumit de rezultat, în meciul ăsta nu meritam mai mult

Foto: NewsIn

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă că este mulţumit de remiza cu FC Timişoara, scor 0-0, adăugând că echipa sa nu ar fi meritat să câştige acest meci.

"Ştiam că Timişoara va veni să se răzbune după precedentele rezultate şi mai ales după ce a pierdut campionatul în faţa noastră. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, care a alergat non-stop. Sunt mulţumit de rezultat, iar în meciul ăsta nu meritam mai mult", a declarat Dan Petrescu sâmbătă, după remiza cu FC Timişoara.

Tehnicianul a declarat că iniţial îşi dorea 9 puncte după cele 4 etape jucate, dar a admis că este totuşi mulţumit, mai ales că Timişoara "se bate în acest an la titlu şi pare că are ceva în plus" faţă de echipele cu care a jucat în primele etape. 

Fostul internaţional s-a declarat nemulţumit de modul în care elevii săi au tratat fazele fixe, la care "au fost penibili". "Să le fie ruşine celor care au bătut loviturile libere. O zi la antrenamente vom bate numai lovituri libere", a mai spus Petrescu.
Revoltat de faptul că Marian Iancu a atacat arbitrajul, Petrescu a replicat iritat: "E incredibil, l-am bătut şi cu arbitri străini, şi cu români", a ripostat antrenorul campioanei. 

Aprecieri la adresa Timişoarei a avut şi managerul Unirii Urziceni, care a declarat că bănăţenii ar fi meritat să câştige acest meci. "Timişoara merita victoria, pentru că a jucat mai bine. Are patru jucători de Champions League, fraţii Karamian, Bourceanu şi Gigel Bucur, ca să nu mai zic de Pantilimon. Când ai un asemenea adversar, trebuie să te mulţumeşti chiar şi când faci un 0-0 pe teren propriu", a declarat Mihai Stoica.

Unirea Urziceni a încheiat, sâmbătă, la egalitate partida cu FC Timişoara, scor 0-0, în etapa a 4-a, după un meci terminat de oaspeţi cu un om mai puţin, în urma eliminării căpitanului Dan Alexa, care a primit două cartonaşe galbene.