MENIU

Dan Petrescu: Nu pot fi decât fericit după un asemenea joc

Foto: NewsIn

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat vineri că nu poate fi decât fericit după victoria la scor obţinută de elevii săi la Galaţi, dar a menţionat că începe să îl deranjeze faptul că jucătorii săi ratează loviturile de pedeapsă.

"Nu pot fi decât fericit după un asemenea joc. Cred că ne-am jucat cu ocaziile şi în prima, şi în a doua repriză şi sper ca pe viitor să fim mai atenţi. Este deja a 5-a oară când ratăm un penalty şi începe să mă deranje acest lucru", a declarat Dan Petrescu vineri, după victoria echipei sale de la Galaţi.  
Tehnicianul a mai spus că mai are nevoie de cel puţin un jucător pentru meciurile din Liga Campionilor şi speră ca transferul să se perfecteze în această săptămână şi, întrebat de Varga şi Bălan, a replicat: "Deocamdată ei pierd timpul, nu joacă nimic şi asta e foarte rău pentru ei".

Cât priveşte tragerile la sorţi, Petrescu a apreciat că Steaua are cel mai bun culoar, însă le-a transmis roş-albaştrilor să fie atenţi la meciul cu Twente, pentru că antrenorul Steve McLaren este mereu un adversar periculos.

Totodată, Dan Petrescu a ţinut să o felicite pe Dinamo declarând că a tremurat pentru alb-roşii care au reuşit "un miracol" în meciul cu Slovan Liberec.

Autor a două goluri în meciul de la Galaţi, atacantul Marius Bilaşco a declarat: "Îmi pare bine că am câştigat, pentru că ştiam că vom avea meci greu la Galaţi. Mă bucur că am reuşit să ne pregătim bine şi să facem un joc bun. Am venit cu respect, ştiam că Oţelul practică un joc bun".

Prezent la meci, Gheorghe Hagi a declarat că a venit să îşi vadă doi prieteni, Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu, şi a ţinut să îl încurajeze pe cel din urmă, declarându-se convins că va avea capacitatea de a trece peste situaţia dificială a echipei sale.

Campioana Unirea Urziceni s-a impus vineri cu 4-1, în deplasare, în faţa echipei Oţelul Galaţi, care a termininat meciul în 9 jucători, după eliminările lui Iorga şi Costin.
Mai multe articole despre:
Liga I Dan Petrescu Oţelul Galaţi Unirea Urziceni