MENIU

Dan Petrescu: "Nouă nu ne stă bine pe primul loc"

Foto: NewsIn

Antrenorul Dan Petrescu regretă că Unirea Urziceni a ratat şansa de a redeveni lider în Liga I, în urma eşecului de la Mediaş, din partida cu Gaz Metan, scor 0-1.

"A fost un meci aşa cum ne aşteptam, cu o echipă foarte bună pe teren propriu, ne era teamă de acest joc. Eu zic că Gaz Metan se va salva de la retrogradare, poate câştiga şi cu CFR Cluj, şi cu Rapid. Nouă nu ne stă bine pe primul loc. Era bine pentru moralul nostru să câştigăm. Nu avem un om de gol care să salveze echipa, se simte lipsa lui Onofraş", a spus Dan Petrescu, care a ţinut să remarce şi evoluţia foarte bună a portarului gazdelor, Cosmin Vâtcă, despre care a spus că "a făcut minuni.

În schimb, Petrescu a criticat lipsa de reacţie a fundaşilor săi la golul primit în minutul 60 al întâlnirii: "Un egal ar fi fost foarte bun aici, dar, din păcate, am ratat nepermis şi am luat acel gol foarte uşor. Le-am spus să nu dormim, dacă va respinge portarul".

Unirea Urziceni a înregistrat, sâmbătă, în etapa a 21-a, a doua înfrângere din acest sezon şi prima din returul ediţiei 2008/2009 a Ligii I.