MENIU

Daminuţă trage tare să-i ia ochii lui Mourinho

Foto: www.cotidianul.ro

Jucătorul Cristian Daminuţă, de la Internazionale Milano, spune că va face tot posibilul să-i demonstreze antrenorului Jose Mourinho că ar merita să facă pasul de la echipa de tineret la cea de seniori şi să joace alături de Cristian Chivu şi de alte nume mari din fotbalul mondial.

"Nu se pune deocamdată problema ca eu să îi înlocuiesc pe Chivu, Materazzi, Cordoba sau Samuel, deoarece ei sunt jucători de talie mondială. Însă, dacă Mourinho va apela la serviciile mele, voi încerca să îi arăt că merit să joc pentru prima echipă", a spus Daminuţă, pentru NewsIn.

Tânărul fotbalist, ajuns la Inter în mai 2008, după o perioadă petrecută la FC Timişoara, a menţionat că a primit multe sfaturi utile de la Chivu, despre care spune că este foarte respectat şi iubit la Milano. "Mă ajută foarte mult că îl am aproape pe Chivu, e un jucător valoros, foarte bine văzut în echipă, este unul dintre cei mai iubiţi jucători de la Inter. De foarte multe ori mă pregătesc şi eu alături de echipa mare", a mai spus Daminuţă, bucuros că a reuşit să se adapteze repede în Italia, cu toate că nu este folosit pe postul său favorit, de mijlocaş ofensiv, ci ca fundaş.

Cristian Daminuţă speră să rămână în continuare în atenţia antrenorului naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, şi a subliniat că nu ar ezita niciun moment să revină în fotbalul românesc, dacă nu va reuşi să se impună în Italia. "Bineînţeles că voi reveni la Timişoara, dacă se va ivi ocazia, e echipa la care am debutat în Liga 1", a puncat Daminuţă, care pe 15 februarie a împlinit 19 ani.

Mai multe articole despre:
Mourinho Inter Milano Cristian Daminuţă