MENIU

Dacian Varga şi Tibi Bălan au revenit la Unirea Urziceni

Foto: sport365.ro

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dacian Varga şi Tibi Bălan au fost împrumutaţi până în iarnă de la Sportul Studenţesc.

Fotbaliştii vor reveni la Unirea Urziceni, iar la finalul acestui tur de campionat se vor întoarce la Sportul Studenţesc. După ce a reuşit parafarea celor două împrumuturi până la data de 1 septembrie, Unirea Urziceni îi va putea trece pe cei doi jucători pe lista UEFA pentru partidele din grupele Ligii Campionilor, listă ce trebuie trimisă forului european până marţi seară.

Jucătorii au ajuns deja la Urziceni, iar oficialii clubului ialomiţean au înregistrat deja contractele celor doi la Liga Profesionistă de Fotbal marţi.

"Am ajuns deja la Urziceni împreună cu Tibi Bălan. Împrumutul nostru la Unirea Urziceni e ca şi făcut şi ne bucurăm că am revenit", a spus Varga pentru NewsIn.

Dacian Varga şi Tiberiu Bălan au evoluat la Unirea Urziceni şi în sezonul trecut, primul însă doar în returul campionatului. Varga a bifat 14 jocuri pentru ialomiţeni, în care a reuşit să înscrie de 4 ori, în timp ce Bălan a evoluat în 25 de meciuri şi a reuşit să marcheze tot de 4 ori.
Mai multe articole despre:
Unirea Urziceni Tibi Bălan Dacian Varga