MENIU

Dacia atrage atenţia asupra unei noi înşelătorii legate de o falsă promoţie

Foto: auto.ro

Constructorul de automobile Dacia atrage atenţia asupra unei noi înşelătorii legate de o falsă promoţie, de un fals concurs, la care s-ar câştiga autoturisme Dacia Logan MCV prin tragere la sorţi a unui număr de zece numere de telefon, a comunicat, luni, compania.

"Suma cerută aşa-zişilor câştigători, care ar urma să fie anunţaţi prin sms, este de 250-650 euro, iar escrocheria se găseşte pe adresa http://dacia-break.webs.com/detaliipromotie.htm", se arată în comunicatul Dacia.

Faţă de această situaţie, Dacia precizează că nu a organizat şi nu organizează astfel de concursuri, nu are legătură cu site-ul mai sus menţionat şi solicită tragerea la răspundere penală şi civilă a persoanelor vinovate de această dezinformare frauduloasă.

Constructorul de automobile de la Piteşti îi roagă pe cetăţeni să fie atenţi când primesc acest tip de mesaj, să nu îi dea crezare, să respingă aceste e-mail-uri, chiar dacă informaţiile prezentate par credibile. De asemenea, Dacia are rugămintea faţă de cei supuşi acestor tentative de înşelăciune să obţină de la persoanele care eventual le apelează toate informaţiile posibile şi să informeze de urgenţă Vocea Clientului Dacia (0248 500 000).

"La rândul său, Asociaţia Operatorilor Mobili din România recomandă tuturor celor care sunt anunţaţi prin telefon sau SMS că au câştigat premii substanţiale să verifice acest lucru la serviciul de relaţii cu clienţii înainte de a face orice plată care le este solicitată", se mai arată în comunicatul Dacia.

Mai multe articole despre:
concurs Dacia e-mail sms înşelătorie