MENIU

D. Nica: PSD a decis să nu acorde încrederea Guvernului Croitoru

Foto: infomm.ro
D. Nica: Nu putem accepta reîncarnarea Guvernului Boc

Cabinetul Lucian Croitoru nu este altceva decât o reîncarnare a guvernului demis Boc, motiv pentru care PSD a decis să nu-i acorde votul de încredere, a declarat, marţi, Dan Nica, vicepreşedinte PSD.

"PSD a decis să nu acorde încrederea Guvernului Croitoru pentru că acest cabinet nu este altceva decât o reîncarnare a guvernului demis Boc", a spus Dan Nica.

"Nu putem accepta un guvern care să execute orbeşte ordinul lui Traian Băsescu", continuă pesedistul, în opinia căruia România are nevoie de un guvern care "să execute acele dorinţe pe care le au România şi românii".

PSD nu poate accepta "un cabinet în care sunt trimişi, în pofida oricărei practici pe care a avut-o România şi Parlamentul de 20 de ani, miniştri care au fost demişi de către Parlament", a justificat Nica gestul de respingere pentru Cabinetul Croitoru, mai mult chiar, având în vedere faptul că din cei 14 miniştri propuşi spre învestitură de Guvernul Croitoru, 12 au primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate.

"PSD regretă că ar fi trebuit să fie cea de-a 16-a zi de activitate a Cabinetului condus de Klaus Johannis", a încheiat Dan Nica, în opinia căruia "singura soluţie este aceea de a avea un guvern de specialişti care să se ocupe de problemele economice serioase cu care se confruntă România în prezent".

Mai multe articole despre:
PSD vot Emil Boc Dan Nica învestitură Lucian Croitoru