MENIU

Cupoanele de la Google, vândute pe Internet sub preţul pieţei

Foto: ceoworld.biz

Cupoanele trimise românilor de Google prin poştă, care le permit publicarea gratuită de anunţuri pe Internet în limita unui buget de 200 de lei, au fost puse la vânzare pe Internet la preţuri care pornesc de la 40 de lei.

"Vând cupon Google Adwords în valoare de 200 RON. Îl vând deoarece nu mai am website", scrie într-un anunţ de pe site-ul de licitaţii online okazii.ro, un utilizator care cere pe cupon 50 de lei plătibili prin "Paypal, cont bancar sau întâlnire în Bucureşti".

Anunţurile provin de la utilizatori din localităţi precum Bucureşti, Giurgiu, Drobeta-Turnu Severin, Craiova şi Timişoara - fapt care arata ca acţiunea de promovare a Google a fost una de amploare, care nu s-a limitat la cele mai mari oraşe din Romania, informează zf.ro.

Foarte mulţi români au decis să îţi vândă pe forumuri cupoanele Google, însă preţul acestora nu depăşeşte 100 de lei. Cei mai mulţi spun că şi-au închis sau abandonat blogurile şi de aceea preferă să vândă pe Internet cupoanele de publicitate de la Google.

Mai multe articole despre:
publicitate internet google vânzare cupoane