MENIU

Cupa României - Conceicao consideră că o victorie contra echipei Pandurii ar conta pentru moral

foto: www.onlinesport.ro

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat astăzi că o eventuală calificare pe care echipa sa ar reuşi-o în semifinalele Cupei României în dauna grupării din Târgu Jiu ar asigura un alt tonus jucătorilor, mai ales că gorjenii nu sunt "o echipă mică".

"Pandurii nu reprezintă o echipă mică. În momentul în care o formaţie mai slab clasată joacă cu CFR, echipa campioană, ambiţia este mult mai mare. Trebuie să câştigăm, o victorie ar conta foarte mult pentru moralul nostru. Este prematur să vorbim de câştigarea Cupei, nu are rost să discutăm acest lucru decât după ce vom trece de Pandurii", a spus Antonio Conceicao.

Tehnicianul lusitan a mai dorit să-şi exprime punctul de vedere în legătura cu modul de pregătire al echipei: "Nu consider că aceste cantonamente prelungite o să-i afecteze pe jucători, important este ca ei să fie concentraţi, ceea ce nu s-a întâmplat cu Bistriţa".

CFR Cluj va întâlni formaţia Pandurii Târgu Jiu marţi, de la ora 15:00, într-un meci din sferturile Cupei României, care va fi arbitrat de Robert Dumitru şi care se va juca pe stadionul Dinamo.