MENIU

Cupa României - CFR le-a prezentat fanilor trofeul pe stadionul din Cluj

Jucătorii echipei CFR Cluj au prezentat fanilor trofeul Cupa României, duminică seară, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în pauza meciului de juniori A disputat între CFR şi Steaua.

Învingătorii din finala Cupei României au coborât pe gazon în pauza semifinalei campionatului naţional de juniori A dintre CFR Cluj şi Steaua şi, în prezenţa a 3.000 de suporteri, au prezentat trofeul pe care l-au câştigat pentru a doua oară consecutiv.

"Am câştigat trei trofee în doi ani, iar Supercupa va fi al patrulea. Promitem să facem eventul anul viitor. Felicit fotbalul clujean, pentru că cele două echipe şi-au îndeplinit obiectivele", a declarat preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, în timp ce patronul Arpad Paszkany a completat: "Noi învăţăm din eşecuri. Ne rămân însă în minte clipele frumoase cum sunt imnul Ligii pe stadionul nostru, victoria de la Roma sau victoria de ieri din finala Cupei României, care este foarte importantă pentru acest club".

Căpitanul din finala Cupei, francezul Tony, a dedicat trofeul suporterilor, dar şi colegului său Alvaro Pereira, care şi-a luat cu acest prilej la revedere de la fani. "Sunt răguşit, am cântat mult cu colegii mei şi am băut. Victoria o dedicăm tuturor suporterilor. Cupa este şi a lui Pereira, care a ajutat foarte mult acest club prin faptul că a fost vândut cu 4 milioane şi jumătate de euro", a spus Tony.

Emoţionat, Pereira, care s-a transferat la FC Porto, a salutat suporterii şi a declarat: "Vă iubesc pe toţi şi o să îmi fie dor de voi".

CFR Cluj a reuşit sâmbătă să câştige pentru a doua oară consecutiv Cupa României, după ce în finală a învins o altă echipă din provincie, FC Timişoara, scor 3-0. La finalul meciului, jucătorii timişoreni au refuzat să vină să ia medaliile, după ce Marian Iancu le-a transmis să rămână la vestiare, nemulţumit de maniera de arbitraj a lui Cristi Balaj.

Mai multe articole despre:
Steaua CFR Cluj Cupa României Tony Arpad Paszkany