MENIU

Cum să îți cumperi un iPhone 13 la un preț avantajos sau în rate?

Nu avem ce face, trăim într-o societate de consum în care trebuie cumva să te aliniezi. O mașină nouă, un telefon performant nou și iată că ești în trend. Însă, toate acestea costă enorm, dacă ne referim la cât se câștigă, de fapt. Iar soluția care este adoptată din ce în ce mai des este eficientizarea folosirii resurselor. 

Ne referim aici la recondiționarea acelor produse care pot fi refolosite încă mulți ani cu succes sau la achiziții secondhand. Chiar și gadgeturile urmează aceeași linie și aflăm cum să îți cumperi un telefon fără să cheltui excesiv. 

 

Un iPhone 13 la preț incredibil 

 

Tehnologia avansează încontinuu, dacă astăzi iese pe piață un nou model de Android, mâine acesta este deja demodat. Destul de dificil să poți alege dintre atâtea oferte și magazine de profil care ar fi produsul perfect. Și nici nu poți să știi dacă un iPhone 13 va merita imensa investiție făcută. 

 

Însă, la drept vorbind, un telefon iPhone 13 este un telefon care merită a fi cumpărat, dar nu la prețul oferit de magazinele de profil. Soluția excelentă vine de la platforma yzzy.ro de unde se pot cumpăra modele diverse de gadgeturi la prețuri incredibile. 

 

Acestea au trecut printr-un proces de verificare în detaliu pentru a putea fi refolosite în siguranță. Nici un detaliu nu a fost omis, de la sănătatea bateriei până la felul în care arată telefonul din punct de vedere estetic. 

 

Criterii de verificare a unui dispozitiv de vânzare 

 

Experții de la Yzzy - cu pagina oficială yzzy.ro - știu că reclama este sufletul comerțului, dar înțeleg totodată că de fapt calitatea produsului e cea care contează. Așadar, fie dacă aceștia vând sau cumpără un telefon pe platforma Yzzy, dispozitivele trebuie să fie în stare de funcționare impecabilă. 

 

Telefoanele care ajung aici sunt supuse unui amplu proces de verificare. În primul rând, este cercetată proveniența, dacă telefonul nu a fost furat. Acest lucru se face cu ajutorul opțiunii disponibile prin accesarea butonului IMEI prezent pe site. Apoi mai sunt peste 30 de etape prin care se trece, de la sănătatea bateriei și până la funcționalitatea camerelor. Nu sunt omise nici ecranul sau butoanele de volum, iar telefonul trebuie să fie original și liber de rețea. 

 

Într-un final, se stabilește starea estetică și anume excelent, foarte bun, bun și acceptabil. Fiecare cumpărător poate verifica caracteristicile telefonului pe care dorește să îl cumpere de pe site. 

 

Se oferă garanție la cumpărare 

 

Puține sunt magazinele care practică acest lucru și anume garanția oferită la cumpărarea unui produs secondhand. Cu toate acestea, Yzzy oferă acest beneficiu, deoarece serviciile sale sunt competitive și are încredere în produsele pe care le vinde. Mai mult, livrarea produsului va fi rapidă, în cel mult două zile. 

 

De pe site-ul Yzzy se mai pot achiziționa și diverse alte gadgeturi utile așa cum ar fi tablete, laptopuri, accesorii de tipul încărcătoare, folii sau huse pentru telefon. Încărcătoarele, foliile și husele sunt noi și corespund perfect modelelor originale. 

 

Garanția oferită este de 2 ani, iar produsele se pot returna în termen de 30 de zile. Pentru a vedea ce oferte are această platformă accesați pagina oficială yzzy.ro. 

 

Contact: contact @ yzzy.ro

 

Mai multe articole despre: