MENIU

Cum arată soția lui Andrei Baciu, propus pentru funcția de ministru al Sănătății și apoi retras

Dintre miniștrii propuși de premierul desemnat Dacian Cioloș, Andrei Baciu se numără, cu siguranță, printre cei mai controversați. 

Tânărul medic rezident are doar 28 de ani și, în trecut, a jucat și rolul de fotomodel, ceea ce a atras uimirea unui număr mare de oameni cu privire la capacitatea sa de a gestiona un portofoliu greu, cum este Sănătatea. 

Dacian Cioloș l-a retras, duminică, pe Andrei Baciu de pe lista miniștrilor propuși pentru formarea noului Guvern și l-a înlocuit cu Patriciu Achimaș-Cadariu. 

O jurnalistă care l-a cunoscut pe tânărul medic a publicat, pe blogul său, câteva informații despre el, precum și o fotografie cu soția acestuia. 

”Amandoi au o alimentatie sanatoasa, iar asta ma bucura mult! In plus, stiu de la sotul meu ca era cel mai bun la volei in Liceul Militar din Alba Iulia. 

Dupa liceu nu a ales Academia Militara, cum au facut multi dintre colegii lui, ci a mers la Universitatea de Medicina din Bucuresti. S-a specializat in chirurgie cardiovasculara in Franta, dar s-a intors in Romania, desi sunt sigura ca ar fi putut ramane acolo”, a mai scris jurnalista, pe blogul său.