MENIU

Cristiano Ronaldo: "Rămân la Manchester United toată viaţa"

Foto: www.topnews.in

Cristiano Ronaldo a respins zvonurile recente conform cărora în vară s-ar transfera la Real Madrid şi a afirmat că vrea să rămână la Manchester United mulţi ani de-acum încolo, conform cotidianului Daily Mirror.

Ronaldo şi-a făcut apariţia în teren, pentru prima dată de la câştigarea titlului de cel mai bun fotbalist din lume în 2008, miercuri seară în meciul cu Wigan, pe Old Trafford. O victorie ar fi micşorat prăpastia dintre Manchester şi liderul clasamentului. În acest caz echipa lui Ronaldo s-ar fi apropiat la două puncte distanţă de Liverpool.

Detaliile despre o ofertă de 66 de milioane de lire sterline de la Real, au făcut înconjurul Spaniei, chiar dacă, după ce Manchester a câştigat cu 3-0 meciul cu Chelsea, Ronaldo şi-a dezvăluit dorinţa de a face istorie pe Old Trafford.

"Da, cred că putem să dominăm mulţi ani de-acum înainte", a afirmat Ronaldo. "Avem foarte mulţi jucători tineri, inclusiv eu, dar trebuie să ne asigurăm că vom câştiga multe trofee în viitor. Vreau să mă bucur de succesul care ne aşteaptă. Este nemaipomenit să faci parte din acest club fantastic", a declarat entuziasmat Ronaldo.

United nu are planuri să-i ofere un nou contract lui Ronaldo. Jucătorul portughez are un contract pe cinci ani şi câştigă de 18 luni, 110.000 de lire pe săptămână. Totuşi poziţia sa, numărul unu mondial, îi obligă pe cei din conducerea clubului să-i facă o ofertă profitabilă.

Mai multe articole despre:
Liverpool Real Madrid Cristiano Ronaldo Wigan